TERRASSA 9_2_24

Gran nit a La Fact Cultural

El passat divendres 9 de febrer l'Auditori de la Fact Cultural de Terrassa va reviure els millors moments SUPERTRAMP amb un públic entregat i amb moltes ganes de "MUSIC". 700 ànimes cantant i corejant els hits de Roger Hodgson al costat d'en Quim i en Parri.

GRÀCIES per la vostra entrega i gràcies a tot l'equip humà de POLYMER NOIZE i LAFACTCULTURAL.

Fins la propera Terrassa!!!!!

LLORET DE MAR, 18_2_24

CONCERT BENÈFIC

El passat diumenge a les 19h. Xtramp va portar el SUPERTRAMP 2.O al Teatre de Lloret.

Un concert benèfic on tot el què es va recaptar es va destinar a la Fundació Climent Guitart i a la Fundació Aspronis.

La FCG s'ha encarregat de portar a casa nostra un grup de nens i nenes ucraïnesos per passar uns díes envoltats de normalitat i PAU. Aquests infants, estudiants de música ens vàren acompanyar al nostre concert, tota una sorpresa per a la banda.

Un LUXE i un PLAER poder contribuïr en aquests projectes amb la nostra música. Moltes gràcies per la feina que esteu fent construïnt un món millor, perquè ÉS POSSIBLE!!!!

Els xtrampers vàren gaudir de les cançons més emblemàtiques de Supertramp, cantant i ballant al ritme del SUPERTRAMP 2.O.

SEGUIM!!!!!

PREMIÀ DE DALT, 24_2_24

UNA TARDA RODONA

A les 19 hores vàrem iniciar el show al teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

Que bé, poder tocar en directe en un espai tan acollidor, que bé aquest públic amb ganes de cantar i ballar les cançons del nostre SUPERTRAMP 2.O i que bé el tracte que ens heu donat.

Gràcies a la Junta de la Societat per apostar per la música en directe i dipositar en nosaltres la seva confiança.

Gràcies a tots i totes per acompanyar-nos i fer-nos costat amb les vostres veus, "na na ra na...." (fragment de Breakfast in America)

SEGUIM ENDAVANT XTRAMPERS!!!!!